luxedoosje-armbandje_goud

Unieke armbandjes voor baby’s

Speciaal voor baby’s heb ik een aantal schattige gouden armbandjes ontworpen, verpakt in een luxedoosje* om voor altijd te koesteren. Philia komt van het Grieks en staat voor de innige band en genegenheid tussen ouder & kind, een mooie vriendschap voor het leven. Wil je deze band verzegelen met een tijdloos geschenk? Dan zijn deze unieke armbandjes echt iets voor jou! *Er wordt  bij elk verkocht juweeltje gezorgd voor een mooi bijhorende verpakking(roze doosje met strik) en een echtheidscertificaat . Alles wordt geleverd in een bijhorend zakje met logo.

Philia for Kids

Al mijn armbandjes zijn:
  • handgemaakt uit heel stevig 18 karaat geel, wit en rood goud.
  • heel stevig. Ze kunnen tegen een stootje, de ketting is dikker dan de standaard babyarmbandjes die je op de markt vindt.
  • van origineel design voorzien in de vorm van schattige diertjes, enkel te bestellen via de webshop of via een persoonlijke bestelling.
  • verlengbaar en groeien dus mee met je baby. De geboortearmbandjes worden allen op 11 cm lengte gemaakt met een extra oogje als verlenging op 12cm . Is je kindje al 1 jaar dan ga je best voor een lengte van 13cm . Voor peuters  is 14 cm de ideale lengte.
  • gepersonaliseerd en uniek: Wil je het armbandje een unieke touch geven? Personaliseer het diertje dan met een leuke gravure! De prijs van de armbandjes is inclusief gravure van de naam aan de voorzijde + geboortedatum aan de achterzijde.
Geef je een babyarmbandje cadeau? Zo kies je de juiste maat:

BABY ARMBANDJES

0-6 maanden → 11 cm 6-12 maanden → 12 cm 12-24 maanden → 11-12 cm

KINDER ARMBANDJES

2-3 jaar → 13-14 cm 4-5 jaar → 14 -15 cm 6-7 jaar → 15 cm